·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Activitats

Santo Angel Solidari


Projecte "Siguem Solidaris"

Des de fa alguns anys, els alumnes de 4t de l'ESO estan duent a terme un projecte anomenat "Siguem Solidaris" que consisteix en conèixer i col·laborar amb una ONG o entitat de Gavà, Viladecans o Castelldefels.

Per assolir aquest objectiu els alumnes treballen en equip i realitzen tot tipus de tasques que estan pautades a través d'una webquest com si fossin experts o especialistes en el tema.

Durant el primer trimestre, els docents coneixen i col·laboren amb una entitat sense ànim de lucre o una ONG del seu barri i/o poble. Es posen en contacte amb ells, els visiten, els coneixen i munten una activitat conjuntament per ajudar-los econòmicament o bé amb algun tipus de projecte.

Durant el segon i tercer trimestre, els alumnes creen la seva propia entitat.

És per aquest motiu que han de ser responsables personals de la parcel·la de feina que se'ls hagi encomanat (RRHH, màrqueting o tresoreria). Han d'elaborar la imatge corporativa(logotip, web o merxandatge), han de crear els estatuts i l'acta fundacional de l'entitat i per acabar, han de preparar el finançament, aprenent per tant a fer un balanç i un pressupost econòmic.

L'assinatura culmina amb la Nit Solidària i Graduació de 4t.

En aquesta nit tan especial els alumnes exposen els quatre millors projectes del curs davant tot l'auditori: pares, família i professors. Perquè l'acte surti perfecte, preparen les presentacions, invitacions, discurs i guió de l'acte, decideixenr el menú del sopar i fins i tot, el protocol.

 

Patrocinis

A banda del projecte concret Siguem Solidaris, el col·legi Santo Angel col·labora en accions i projectes interessants com aquest vinculat amb l'esport.

Una escola de pàdel adaptat posada en marxa pel Club de Tennis Andrés Gimeno i que compta amb la col·laboració de la Fundació Johan Cruyff i el patrocini del Col·legi Santo Angel, Turrons Vicens i la Federació Catalana de Pàdel. Una escola que per als seus alumnes suposarà un benefici per la salut, no únicament incrementant el fons físic, si no també ajudant a millorar la coordinació i la concentració.

Notícia El Castell

Vídeo TV3