·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Escola

Presentació


Què és un col·legi i quines funcions té? Com hem d'escollir un centre educatiu per als nostres fills? Són tots els centres iguals?

Aquestes són preguntes freqüents entre els pares i mares a la nostra societat. Cal no ser simplista a l'hora de respondre aquestes qüestions. Els nois i noies han de passar unes 6 hores diàries, 5 dies per setmana, unes 35 setmanes a l'any, al llarg d'uns 15 anys, al col·legi escollit.

En total romandran a les aules unes 15.750 hores al llarg de la seva vida. A més a més, el seu futur, la seva capacitació competencial: coneixements, maduresa, responsabilitat, valors, etc.; en una paraula, EDUCACIÓ, depèn, juntament amb l'aportació i dedicació de la família, d'aquesta decisió.

Veient la importància d'aquestes premisses, criteris com la proximitat o la comoditat haurien de ser poc rellevants. Des que neixen els fills, passem com a pares, a tenir la responsabilitat màxima i irrenunciable de la seva formació i benestar. És, però, la responsabilitat més bonica i satisfactòria del món. Volem compartir amb vosaltres aquest preuat regal.

Sigueu benvinguts al nostre centre educatiu!

 Director
Stéphane García