·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

3r Premi del Concurs "El menjar no es llença"

01-02-2019
Festa del Premi #elmenjarnoesllença

El passat diumenge, dia 27 de gener, al Cèntric Espai Cultural de El Prat de Llobregat va tenir lloc la Festa del Premi #elmenjarnoesllença. L'associació Espigoladors cada any convoca aquest concurs per tal de sensibilitzar i conscienciar petits i grans sobre la necessitat de lluitar contra el malbaratament d'aliments.

Alguns alumnes de 4t d'ESO van decidir participar en l'edició d'enguany i a una de les propostes, l'anomenada "Comunitat de Canoani” li han atorgat el 3r Premi. La idea guanyadora consistia en crear comunitats amb un hort propi i on es pogués compartir el menjar cuinat que sobrés. Per a aquest fi es col·locaria una nevera comuna a la porteria de l'edifici destinada a guardar les carmanyoles amb el menjar sobrer. Aquestes carmanyoles haurien de ser de vidre i anar acompanyades d'unes etiquetes. En aquestes etiquetes hi constaria la recepta amb data d'elaboració, els ingredients així com el mode d'elaboració, per tal d'evitar al·lèrgies, intoleràncies o altres trastorns relacionats amb l'alimentació. Quan es retornessin les carmanyoles netes a sobre de la nevera també es podrien posar adhesius amb agraïments o consells de millora.

Les alumnes de 4t d'ESO, Carla Amezcua, Noa Maldonado i Nicole Navarro junt amb les seves famílies van anar a la cerimònia d'entrega dels premis i van sentir-se molt satisfetes quan van descobrir que la seva idea va quedar en 3r lloc. Els van acompanyar altres alumnes de Cicle Superior i la Coordinadora Xènia Jorba. Els alumnes de 4t i de Cicle Superior que van participar i no van quedar finalistes van tenir un obsequi com a recompensa per haver col·laborat en la causa.

La comunitat educativa del Col·legi Santo Ángel se'n sent molt orgullosa i els agraeix a tots per haver participat en aquesta iniciativa. Enhorabona!

Mercè Ginés


Xarxes socials: