·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Campiones del World of Dance Spain 2019

13-12-2019
i ara cap a Los Angeles (USA).

Estem d'enhorabona.

L'Íngrid Rincón i la Lucía Díaz de 1r de Batxillerat Social, han quedat Campiones d'Espanya de Dansa i s'han classificat pel Campionat del món que tindrà lloc a Los Ángeles.

Elles dues formen part de l'escola de dansa Danzarte de Castelledefels i juntament amb l'escola Indabox de Viladecans, amb qui es van ajuntar per presentar-se al World of Dance Spain.

Com ens explica una de les mares "en 6 sábados de ensayo (2 horas mañanas y 4 horas por la tarde) han sacado esta coreografía!! Son una caña! Y por probar con gente importante van y ganan! Sacando 3 puntos al 2º que iba como favorito de la competición."

I aquest premi les classifica automàticament per a la final mundial que se celebrarà a Los Angeles (California, USA) el mes de juliol 2020.

El fet que no hi hagi una Federació les obliga a haver de fer front a totes les despeses per poder participar-hi. Per aquest motiu s'ha creat la campanya @operacionlosangeles

Si voleu col·laborar donant difusió o sabeu d'alguna empresa que pugui estar interessada en patrocinar-les podeu contactar-hi mitjançant el correu operacionlosangeles@gmail.com.

Noies, molta sort en aquesta bonica aventura.

Dpt. Comunicació

 


Xarxes socials: