·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Notícies

Carlos González Pintado

14-11-2018
i el primer home que va arribar a la lluna.

El passat dijous 8 de novembre, els alumnes dels Batxillerats Científic i Tecnològic van tenir la possibilitat de parlar via Skype amb en Carlos González Pintado, el primer home que va parlar amb l'astronauta Armstrong el dia que va arribar a la lluna.

L'enginyer Carlos González, ara jubilat, va treballar durant 43 anys a la "Estación de Seguimiento de Vuelos Tripulados " (MSFN) de la NASA a Fresnedillas de la Oliva (Madrid) i després al "Complejo de Comunicaciones del Espacio Profundo” (MDSCC) a Robledo (Madrid). En el moment de l'arribada de l'home a la lluna, en Carlos treballava al Programa Apolo de la NASA i era l'encarregat, amb els seus companys, de les comunicacions entre la nau i Houston amb la qual cosa va ser el primer que va sentir el primer missatge enviat des de la lluna.

Els alumnes van sentir l'experiència explicada pel Carlos González i van poder fer-li les preguntes sobre el tema que van considerar oportunes. La senzillesa i l'accesibilitat del Carlos va fer d'aquesta activitat una experiència força interessant, enriquidora i sorprenent.

Gràcies Carlos.

Núria Lorente


Xarxes socials: